Lindknud lokalhistorisk forening

Foreningen er stiftet i 1991 og dens formål er at samle og publicere historie fra om egnen.

Foreningen har nu 40 livstidsmedlemmer og dens bestyrelse er: Andreas Bruun,  Birthe Simonsen, Susanne Mikkelsen, Vagn Storm og Olav Paulsen.

Kom til os, før du kasserer og kom også, når du søger oplysninger fra tidligere tider og om folk, billeder, dokumenter og lign. af almen interesse. Vi vil sørge for, at indleveret materiale bliver arkiveret og passet på, så Lindknuds historie bevares for vore efterkommere.

Historisk værksted på Bøgevang, Faurskovvej 8 er åbent den sidste torsdag i måneden fra 14 til 17. Endvidere kan man også komme om tirsdagen fra kl. 9 til 12, hvor der arbejdes med registrering.
Og ellers efter aftale med en fra bestyrelsen.

Foreningen har en hjemmeside som administreres af “Historisk arkiv for Brørup og Omegn”, Holger Buck Nielsen. Link

Lindknud lokalhistoriske forening er repræsenteret i Brørup arkivets bestyrelse og forening fungerer som en filial af Brørup.

Foreningens e-mail: historie@lindknud.net
Uden for åbningstid:
Andreas Bruun: mailto:andreas.bruun@live.dk
Tlf. 61 54 04 01

1 thought on “Lindknud lokalhistorisk forening

 1. Dora Mortensen

  Til Andreas Bruun
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med:
  Wilhelmine Louise Henriette Schlüter – gift Schwabe – døde 19. april 1896 og blev begravet 26. april 1896 på Lindknud Kirkegård. Har arkivet en protokol, hvor man kan se, hvem der ellers er begravet på samme gravsted? Jeg har ikke kunnet finde hendes mands dødsfald nogen steder. Han hed Karl Friedrich Wilhelm Schwabe. De var begge født i Tyskland. Det er graver Lene Hansen, der har henvist til dig.

  Venlig hilsen
  Dora Mortensen
  Bekkasinvej 21
  7200 Grindsted tlf. 26807539

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *